Haaruitval behandeling

Per dag verliest de gemiddelde mens ongeveer 100 haren, dit heeft geen zichtbare gevolgen aangezien er ook weer ongeveer 100 haren per dag bij groeien. Zichtbare gevolgen zijn in de vorm van het uitdunnen van de haardos en na verloop van tijd kunnen er dan kale plekken op het hoofd ontstaan. Haaruitval begint over het algemeen boven op het hoofd op of rond de kruin. Haaruitval kan ontstaan door hormonen, stress, vermoeidheid, ongezonde voeding, roken of als bijwerking van bepaalde medicijnen.

Hoe Werkt Het?

De kruiden capsules ondersteunen de haarzakjes en zorgen ervoor dat er voldoende voeding wordt aangevoerd en opgenomen, zodat het haar opnieuw kan gaan groeien. Door het gebruik van onze “Activation Applicator” (pijnloos) zal de doorbloeding van de hoofdhuid worden verbeterd. Pas na deze procedure zullen de haarzakjes de voeding krijgen die ze nodig hebben om weer te kunnen groeien. De sleutel van deze cyclus zijn de kruidencapsules, betere doorbloeding en de adviezen die u gedurende de behandeling krijgt. Uw haar wordt van binnenuit gevoed en zal een goede bloedcirculatie van buiten hebben.

Na gebruik van onze “Activation Applicator” voelt uw hoofdhuid aan alsof er iets op drukt. Dat is normaal en verdwijnt weer, maar dit geeft de energiestroom weer die door uw lichaam gaat. Het is dan ook heel natuurlijk dat uw hoofdhuid bij de behandelingen een wat rode kleur krijgt, maar zeker niet heet wordt. Dit bewijst dat onze methode de bloedcirculatie van de hoofdhuid bevorderd. We geven u ook diverse adviezen welke helpen bij de groei van uw haren.

De achtergrond van deze behandeling komt uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. TCG heeft duizenden jaren aan geschiedenis en ervaringen, welke zich specifiek richten op het verbeteren van de fysieke conditie. Deze methode is ook toegepast in Europa voor meer dan 15 jaar en heeft honderden klinische ervaringen opgeleverd.

Onze methode is geavanceerd, volwassen en vol van toegepaste ervaringen. Na enige weken kan er al verbetering te zien zijn. De gemiddelde persoon heeft ca. 10 maanden nodig om zelf de haargroei te zien (Soms eerder, soms later). Deze behandelingsmethode is zowel voor vrouwen als mannen van alle leeftijden. Ook diverse vormen van alopecia zijn te verhelpen. De capsules zijn effectief en zullen verbetering binnen 5-6 weken laten zien.

Houdt in gedachten dat haaruitval wordt veroorzaakt door inefficiënte haarzakjes, niet door de huid van het hoofd.

Alopecia wordt op dezelfde manier behandeld als haaruitval; het is eenvoudig en snel.

Hair Loss Treatment

De “Herbal Hair Growth” kruiden producten worden al meer dan 10 jaar gebruikt en hebben een zeer belangrijk effect op de werking van deze behandeling. Zonder deze capsules i.c.m de adviezen en de “Activation Applicator” zal de behandeling niet succesvol zijn.

De behandeling komt uit de traditionele Chinese geneeskunde, welke een geschiedenis kent van meer dan 5000 jaar. Uw behandeling zal worden uitgevoerd door een van onze haar specialisten.

Gratis Intake!

Tijdens de gratis intake zullen uw vragen worden beantwoord en zullen wij u nadere informatie verstrekken omtrent het voor u te volgen traject voor een haar behandeling. Dit kan niet telefonisch plaatsvinden omdat de receptionist(e) alleen uw afspraak kan noteren. Wij horen graag wanneer u tijd heeft om langs te komen voor een gratis intake.

NEEM SNEL CONTACT OP

This post is also available in: Engels Duits