Alopecia behandeling

Alopecia Areata begint met grote kale plekken op het hoofd. Deze plekken kunnen zich uitbreiden over de rest van het lichaam. Ook worden vaak de wimpers en wenkbrauwen aangetast. Er zijn verschillende gradaties van Alopecia Areata.

  1. Alopecia Areata: Alopecia areata is de ‘pleksgewijze’ kaalheid, die zich overal op het lichaam kan voordoen.
  2. Alopecia Totalis: Vooral het hoofdhaar groeit niet meer.
  3. Alopecia Universalis: Er is volstrekt geen haargroei meer te bespeuren, noch hoofdhaar, noch lichaamsbeharing.

Alopecia Androgenetica

Alopecia Androgenetica is de naam van de haaruitval die doorgaans wordt aangeduid met ‘mannelijke kaalheid’. Deze kaalheid wordt veroorzaakt door overgevoeligheid. Bij mannen is ‘androgenetica’ te herkennen doordat de hoeveelheid haar op de kruin of bij de inhammen, minder wordt.

Alopecia Traumatica

Alopecia Traumatica lijkt enigszins op trichotillomanie, in de zin dat de haaruitval vaak een gevolg is van een externe oorzaak. Bij Alopecia Traumatica is de haaruitval het ongewilde gevolg van bijvoorbeeld permanenten of ontkroezen, een ongeluk of verbranding.

Alopecia Treatment

Klik hier voor een uitleg.

Houdt in gedachten dat haaruitval wordt veroorzaakt door inefficiënte haarfollikels, niet de huid van het hoofd. Alopecia wordt op dezelfde manier behandeld als haaruitval; het is eenvoudig en snel.

Snel Verbetering Zichtbaar!

Bij de meeste cliënten is er binnen 1,5 maand verbetering zichtbaar.

Gratis Intake!

Tijdens de gratis intake zullen uw vragen worden beantwoord en zullen wij u nadere informatie verstrekken omtrent het voor u te volgen traject voor een haar behandeling. Dit kan niet telefonisch plaatsvinden omdat de receptionist(e) alleen uw afspraak kan noteren. Wij horen graag wanneer u tijd heeft om langs te komen voor een gratis intake.

NEEM SNEL CONTACT OP

This post is also available in: Engels Duits